14 березня у стінах ТНТУ відбулася знакова подія – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя започаткував співпрацю у сфері освітньої, наукової, інформаційно-просвітницької, інноваційної, спортивно-оздоровчої діяльності з Копичинецькою міською територіальною громадою, яка спрямовуватиметься, насамперед, на підготовку спільних заходів, проєктів і програм та успішну реалізацію інших пріоритетних напрямів партнерської взаємодії.

Меморандум про співпрацю підписали ректор ТНТУ Микола Митник (Mykola Mytnyk) і голова Копичинецької міської територіальної громади Богдан Келічавий.

Під час зустрічі ректор університету презентував партнерам широкі можливості закладу вищої освіти. До розмови щодо питань системного наповнення змісту угоди реальними практичними кейсами також долучилися перший проректор Олег Ляшук (Oleg Lashuk) і завідувачка кафедри економіки та фінансів проф. Олена Панухник (Olena Panukhnyk).

Гості відвідали низку лабораторій університету, з цікавістю спостерігали за презентацією інноваційних розробок ТНТУ, оглянули експозицію університетського музею та обмінялися досвідом щодо організації роботи волонтерських центрів.

Маємо сподівання, що подальша співпраця буде різнобічною, тривалою та стане прикладом успішної взаємодії університетів і місцевих громад.