02 жовтня 2024 року в рамках вивчення дисципліни «Банківський менеджмент» для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» відбулося практикоорієнтоване заняття за участі заступника начальника відділення АТ «Банк Львів» у м.Тернополі Анатолія ГЛАДИША та викладача курсу к.е.н, доц. Надії ЗАРІЧНОЇ.

Лектор розповів про основи фінансової справи, поділився навичками продажів банківських продуктів та прийомами ефективних перемовин. Довів до відома слухачів інформацію про новий набір у Школу банкірів при АТ «Банк Львів» та можливості, які отримує учасник, а саме: уявлення про сучасний банкінг, глибоке розуміння поведінки людей, простір можливостей, навчання на турбо-швидкості, а що саме головне - це підтримка на кожному етапі та повне фінансування.

Лекція була цікава і продуктивна, здобувачі заповнили анкети і тепер очікують дзвінка від рекрутера з повідомленням про зарахування. Тож тримаймо за них кулачки і побажаймо їм легкого старту