Незалежно від інтенсивності досвіду, війна – травма для всіх українських дітей та дорослих. Її наслідки ми повністю усвідомимо вже після перемоги. Психічне здоров’я кожного індивіда важливе для всього суспільства, тому 06 грудня 2023 р. доцент кафедри економіки та фінансів Надія ЗАРІЧНА разом із студентами гр. ПП-41, в межах роботи студентського наукового гуртка, провели зустріч зі студентами на тему «Ментальне здоров’я».

Говорили про сутність поняття «ментальне здоров’я», яке об’єднує здоровий дух та психіку людини із соціальним складником. Адже, воно є важливим для втілення бажань, реалізації цілей, доброго фізичного самопочуття. Обговорювали результати проєкту на тему ментального здоров’я першої леді України – Олени Зеленської, а також навчали студентів дбати про свій внутрішній стан на основі практичних рекомендацій Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».

Студенти гр.ПП-41 презентували проєкти й ініціативи вітчизняних і зарубіжних брендів, які активно підтримують та популяризують тему ментального здоров’я такі як: Coosh, Hey sis!, Maybelline New York, Kapsula, Intermezzo, KNITWEAR, Katimo, Sayya та SHEV Studio.