02 жовтня 2020 року професором кафедри економіки та фінансів, д.е.н. Іриною Крамар було проведено бізнес-тренінг англійською мовою «Introduction to Business» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Запрошеними були також здобувачі, що навчаються за іншими освітньо-професійними програми другого (магістерського) рівня.    

Тренінг проведено як результат участі ментора в спільному міжнародному проєкті Естонської та Тернопільської бізнес-шкіл «Розвиток  центру підприємницьких компетенцій у Тернопільській бізнес-школі» (за підтримки Міністерства закордонних справ Естонії).

Студентам було подано особливості процесу бізнес-моделювання, вони креативили, аналізували та практикували навички, необхідні підприємцю для досягнення успіху. Здобуті знання та вміння  будуть апробовані під час вивчення дисципліни «Дизайн і моделювання бізнесу» та у майбутній професійній діяльності.