Ми всі – громадяни України, найбільшої за розмірами країни Європи. Українці пишаються своєю історією, яка сягає сивої давнини та зародилася на мальовничих пагорбах Дніпра азом із заснуванням Києва – столиці нашої держави.

У житті кожної молодої людини наступає той момент, коли вона потрапляє в бурхливий коловорот мегаполіса, який одразу підхоплює, несе, дивує, заворожує…

Кафедра економіки та фінансів вже не вперше надає своїм студентам можливість розпочати знайомство з Києвом із самих поважних державних інституцій – Верховної Ради України та Музею грошей Національного банку України.

Студенти не лише потрапляють на екскурсію – вони долучаються до певних активностей, які дозволяють проникнутися духом державотворення, глибинніше зрозуміти питання формування фінансово-економічної політики нашої держави.

Велика подяка керівникам проєкту – доценту Тимошик Наталії Степанівні  та ст. викладачу Подвірній Тетяні Володимирівні за кропітку роботу з організації незабутньої поїздки та чудову доброзичливу атмосферу, яка панувала під час подорожі.