Вибір професії – це складний і водночас дуже відповідальний крок, який потрібно зробити кожному!

Особливо гостро це завдання постає перед учнями шкіл, які ще перебувають у роздумах.

К.е.н., доцент кафедри економіки та фінансів Ірина МАРКОВИЧ, яка є сертифікованою тренеркою Мережі українських освітніх хабів, провела тренінг з профорієнтації в рамках проєкту «Відбій кар’єрної тривоги!» для учнів 10 класів Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 22.

Профорієнтаційний проєкт спрямований на розширення знань про світ професій, мотивацію до самоаналізу, який допоможе кожному та кожній обрати професію мрії, руйнуючи традиційне мислення і гендерні стереотипи.

Освітній проєкт з профорієнтації "Відбій кар'єрної тривоги" реалізується Міністерством освіти і науки України, Інститутом модернізації змісту освіти і Асоціацією інноваційної та цифрової освіти у межах проєкту «Трамплін до рівності», що імплементується UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення, у партнерстві з Офісом Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України та БО «Бітрут Академія» за фінансової підтримки Швеції.

Стежте за телеграм-каналом Освітнього Хабу Тернопільщини https://t.me/osvitniyhubternopil та дізнавайтеся про круті можливості саме для Вас!