Представники кафедри економіки та фінансів ТНТУ вкотре долучається до співробітництва інституцій влади, науки, бізнесу та громадськості, де максимізуються цінності різноаспектних форм взаємодії для кожної зі сторін. 

Така співпраця важлива, оскільки є поєднанням колективного досвіду кожного. У цьому мали можливість переконатися представники кафедри економіки та фінансів, зокрема завідувачка кафедри проф. Олена Панухник, доцентка кафедри Ірина Маркович та доцент кафедри Сергій Радинський, які відвідали Копичинецьку міську територіальну громаду в рамках організованого заходу «Зустріч дружніх громад. Обмін досвідом у міжнародній співпраці». Гостями також були представники дружніх громад — Староушицької (Хмельницька область) та Білобожницької (Тернопільська область).

Під час зустрічі з головою громади Богданом Келічавим та представниками місцевих громадських організацій гості ознайомилися з реалізованими в Копичинецькій міській територіальній громаді проєктами за підтримки міжнародних донорів. Особливо вразив досвід налагодження співпраці з містами-побратимами в Європі. Відвідали офіс Благодійного фонду «Посмішка. ЮА», де отримали цінні поради від Марії Тузик щодо можливостей реалізації грантових програм.

Оглянули освітній хаб у Ліцеї № 2, створений за підтримки організації «Street Child» та Гуманітарний штаб, де волонтери Благодійного фонду «Навколо» розповіли про реалізацію проєкту «Будинок для ВПО».

Цінним моментом програми стало спілкування з волонтером Майклом Бемом (США) про його досвід роботи у Копичинецькій громаді, а також участь у Благодійній організації «Ukrainie Relief Effort».

 Кафедра економіки та фінансів ТНТУ висловлює вдячність громаді м. Копичинці за чудово організовану та надихаючу зустріч. Засади комунікацій вже закладено через спільну участь у проєкті USAID «DOBRE», тому подальшій плідній співпраці бути!