Навіть уявити собі було неможливо, хто самим першим зустрічає новоприбулих до ВСП «Гусятинський фаховий коледж ТНТУ ім. Івана Пулюя»! Про цю цікавинку розповів нам директор ВСП «ГФК ТНТУ», д.е.н. Зеленський Костянтин Васильович Kostyantin Zelensky .

Виявляється, біля вхідних дверей навчального закладу, просто на височенній ялині поселилася сама справжня сова , яку зранку ми застали сплячою в кроні дерева. Символ мудрості живе тут доволі давно і, як справжній член колективу, під час літньої вступної кампанії поповнює ряди вступників своїм виводком.

У цьому коледжі по-особливому тепло та затишно , інформативно та сучасно – панує родинна атмосфера, особливий клімат доброзичливості та довірливих комунікацій, що лише сприяє формуванню студентоцентрованого підходу до навчання та тим здобуткам, якими може похвалитися заклад за всі роки свого існування.

Дякуємо керівництву коледжу, викладацькому складу та студентам за приємне спілкування і маємо великі сподівання на подальші спільні проєкти та реалізацію окреслених задумів .

Радо надаємо контакти кафедри ЕФ ТНТУ для спілкування та майбутньої співпраці:

вул. Білогірська, 50 (освітньо-мистецький центр «Політехнік», корпус №10)

м.Тернопіль

067 897 1000

kaf_ef@tu.edu.te.ua

kafedra.ef@gmail.com