30-31 березня 2018 року кафедра економіки та фінансів зібрала молодь міста Тернополя, Тернопільської області та інших міст України на
І Міжнародний студентський науковий форум «Креативна економіка очима молоді», ставлячи за мету допомогти українській молоді стати творцями кращої економічної та соціальної реальності, об’єднати їх енергію навколо ідей поступального розвитку нашої країни.

До розмови були запрошені зарубіжні колеги з університетів Польщі, представники влади, бізнесу, громадськості нашого міста.

Близько 100 учасників жваво обговорювали найсучасніші тенденції розвитку економічного простору як України, так і світу. Більшість з присутніх мали можливість висловити свої думки при написанні наукової роботи та отримати збірник з першою у житті публікацією.

Цікаві доповіді, тренінги, ділові ігри, підготовлені викладачами кафедри економіки та фінансів справили незабутнє враження на всіх присутніх.

Екскурсія Тернополем та його підземеллями стала нагодою долучитися до пізнання історії та сьогодення нашого чудового міста.

Організаційний комітет висловлює особливу подяку керівництву університету, представникам органів державної влади, а також, Тернопільській міській раді та Агрохолдингу “Мрія”  за підтримку та надання спонсорської допомоги в організації заходу!!!