05 жовтня відбулась екскурсія для другого та третього курсів спеціальностей “Фінанси, банківська справа та страхування”, “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” на підприємство ПАТ «Тернопільська птахофабрика».

Основний напрямок діяльності – гуртова торгівля яйцями. Наразі потужність
ПАТ “Тернопільської птахофабрики” складає 10-12 млн яєць на місяць. Продукція є конкурентоспроможною, адже відповідає стандартам якості.

Розпочиналося виробництво на підприємстві лише з кількох пташників. Зараз – це товариство з розвиненою інфраструктурою‚ налагодженими зв’язками‚ відкрите для передових ідей та готове до співпраці і конкурентної боротьби.

Підприємство цікаве тим, що дозволяє ознайомитись з усіма етапами виробництва, управлінням якості виробленої продукції, умовами праці робітників та. ін. Студенти мали можливість отримати відповіді на запитання, які постали під час навчального процесу на прикладі окремого діючого виробничого підприємства. Заходи такого типу дають додаткову можливість для вдосконалення навчального процесу у підготовці фахівців з даних спеціальностей.

Екскурсія проводилась з метою вдосконалення та розширення практичних знань студентів.

 

Бажанова Наталія Володимирівна ,

к.е.н., старший викладач кафедри економіки та фінансів