Студенти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» разом з викладачами – к.е.н., доц. Тимошик Н.С., к.е.н., доц. Химич І.Г., к.е.н., ст.викл. Подвірною Т.В. відвідали Філію – Тернопільське обласне управління АТ «Ощадбанк».

Висловлюємо щиру подяку в проведенні екскурсії– заступнику начальника обласного управління по роздрібному бізнесу Кравчуку Тарасу Васильовичу та головномуфахівцю по підбору персоналу Войцеховській СофіїРоманівній.

В ході екскурсії студенти дізналися про загальну історію діяльності, становлення та розвитку АТ «Ощадбанку» від початку заснування до сучасних змін сьогодення. Також ознайомилися зі стратегією діяльності та розвитку банку. Довідалися про можливостіта етапи кар’єрного росту працівників.

Оскільки, в сучасному світі без он-лайн послуг неможливо уявити життя, АТ «Ощадбанк» теж використовує новітні методики для спрощення життя власних клієнтів, зокрема такий мобільний додаток як Ощад Pay, що призначений для безконтактних покупок смартфоном, Ощад 24/7 (mobile-банкінг), а також ApplePay, GooglePay тощо.

Крім цього, студенти отримали ґрунтовну інформацію про особливості здійснення кредитування та його основні види, а також про депозитну політику банку.

Побували у відділі роботи з клієнтами, де мали можливість наочно спостерігати за діяльністю працівників банку.

При проведенні екскурсійного заходу відбулася жвава дискусія, студенти ставили різноманітні питання, які стосувалися особливостей та специфіки діяльності АТ «Ощадбанку».

На завершення даного заходу, студентам запропоновано проходження практики та запрошено в якості майбутніх працівників.