Наші студенти найкращі!!!

Кілька років поспіль студенти спеціальностей 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» беруть активну участь в академічній мобільності в рамках програми Erasmus+

Зовсім недавно розпочав своє навчання студент групи ПФс-31 #Одайський_Олександр #Sasha_Odayskiy у весняному семестрі в Університеті прикладних наук в м. Ниса (Польща).

Олександр ділиться своїми першими враженнями після приїзду: "Місто Ниса – чудове, спокійне містечко з живописними краєвидами в південно-західній Польщі. Цього разу програма Erasmus+ об’єднала тут студентів з України, Греції, Туреччини, Іспанії, Мексики, Індонезії, Індії, Боснії і Герцеговини та інших країн. Дуже цікаво послухати розповіді про культуру та звичаї далеких країн, спробувати іноземну кухню, поділитися своїми враженнями від побаченого, познайомитися з новими людьми. Університет PWSZ в Нисі радо прийняв нас, забезпечив усім необхідним для комфортного навчання та проживання, завжди допомагає, в разі потреби. Графік навчання не важкий, є багато вільного часу для розваг та подорожей."

Пишаємося вами, наші студенти!!!