Cтратегія інтернаціоналізації Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя передбачає забезпечення плідної співпраці з Європейськими закладами вищої освіти, науковими установами та організаціями.

Влітку цього року в рамках участі працівників відділу міжнародного співробітництва у тижні мобільності в Університеті прикладних наук в Нисі (Польща) було налагоджено контакти, започатковано співпрацю та підписано угоду про навчання студентів ТНТУ за програмою Еразмус+ з новим вишем-партнером Папським університетом Саламанки (Іспанія). В результаті домовленостей вже з початку цього навчального року студентка факультету економіки та менеджменту Юлія Провальна розпочала навчання у закордонному університеті за програмою Еразмус+.

Відділ міжнародного співробітництва працює над розширенням переліку спеціальностей в межах даного співробітництва, що дозволить в майбутньому студентам з інших факультетів ТНТУ навчатися в іспанському університеті.

Хочемо поділитися зі всіма своєю радістю та гордістю за наших студентів!

Сьогодні розповімо про Юлію Провальну, яка отримала гранти на навчання за програмою #Erasmus+.

Декілька семестрів дівчина була студенткою Університету прикладних наук у Шмалькальдені, Німеччина.

Цієї осені розпочала навчання в Папському Університеті Саламанки (Іспанія)!

"Проект подарував мені безліч неймовірних людей, нових знань і досвіду, цікавих подорожей, що щиро ціную. Щаслива й вдячна бути тут, реалізовуючи потенціал української молоді за кордоном", - говорить Юлія.

Досвід Юлії вкотре доводить, що перед студентами відкрито безліч доріг, пройти які кожному студенту допоможе Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя!