Сьогодні викладачі та студенти кафедри економіки та фінансів долучились до проведення круглого столу «Литва-Україна: інтеграція освіти, технологій та бізнесу – точки дотику в умовах невизначеності».

На заході обговорювали важливі аспекти підтримки України литовським народом та урядовими структурами. Литовські колеги поділились власним досвідом у сфері відновлення енергетичних ресурсів та використання енергозберігаючих технологій, спільно із науковою спільнотою Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя обговорили проблеми енергозбереження в Україні та країнах Європи.

Запрошені стейкхолдери – управлінці регіональних бізнес-структур, представники органів влади та місцевого самоврядування – жваво дискутували із литовськими колегами про можливості реалізації міжнародних програм у сфері відбудови України, впровадження «зелених» технологій та вторинної переробки побутових відходів.

Сподіваємось, що попереду ще багато цікавих проєктів, які науковці Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя реалізовуватимуть спільно із литовськими колегами. І ця зустріч – це лише початок плідної співпраці.