Актуальним питання сьогодення є інформаційний простір, у якому ми живемо. Поруч із війною на передовій, в Україні триває активна інформаційна війна у медіапросторі, а тому дане питання є особливо актуальним для наших реалій.
28 квітня на запрошення керівника відділу міжнародного співробітництва університету прикладних наук в м. Ниса (Польща) Анни Опалки, студенти кафедри економіки та фінансів під керівництвом проф. Iryna Kramar  взяли участь у дебатах на тему «Молодь ХХІ ст. Загрози та виклики цифрових медіа».
У дебатах взяли участь понад 70 учасників, серед яких і студенти кафедри економіки та фінансів: Олександр Гладун (ст. гр. ПП-11), Юлія Стельмащук (ст. гр. ПФ-11), Олександр Гурзель (ст. гр. ПП-21), Вікторія Корнійчук (ст. гр. ПП-21), Юлія Провальна (ст. гр. ПФ-31), Юлія Василюк (ст. гр. ПФмз-51), Анастасія Поцілуйко (ст. гр. ППм-51). 
Кожен із них виступив англійською мовою і поділився власними поглядами  щодо наступних питань:
How should young people treat information found on the Web? 
How to verify the veracity of the information on the Web?
The phenomenon of hate on the Internet.
The consequences of digital media.
How to deal with threats on social media?
Young people`s approach to cyberspace.
Дебати пройшли надзвичайно плідно, студенти обмінялися думками з актуальних питань сьогодення, здобули новий досвід спілкування з ровесниками, розширили коло знайомств, а також на практиці застосували знання з англійської мови. 
Вдячні нашому доброму другу та партнеру кафедри - університету прикладних наук в м. Ниса за співпрацю! 
Студенти Тернопільської політехніки – Ви молодці!
Слава Україні! Героям Слава!