Реалізуючи Освітні програми на засадах студентоцентрованого підходу, викладацький склад кафедри ЕФ забезпечує постійне удосконалення навчального процесу, зокрема, в частині його практикоорієнтованої спрямованості.

Підтвердженням цього став особливий формат проведення лекції на тему: «Фінансові ресурси територіальної громади: особливості використання в умовах воєнного стану» з дисципліни «Фінанси місцевого самоврядування» для студентів гр. ПФ-41, ПФс-41, ПФс-42.

Лекційне заняття було проведено 02 листопада 2022 року керівником курсу д.е.н., проф. Оленою ПАНУХНИК спільно з представниками Великоберезовицької територіальної громади: начальником фінансового відділу Ольгою КАЗИМИРІВ і начальником відділу економічного розвитку, інвестицій та державних закупівель Оксаною ЗАЗУЛЯК.

Заняття викликало значну зацікавленість студентів, адже стосувалося розгляду особливостей бюджету громади 2022 року, частину коштів якого перенаправлено на потреби понад тисячі внутрішньо переміщених осіб, яких прийняла територіальна громада. Цікавим є досвід співпраці з релокованими підприємствами, які розгорнули діяльність в межах індустріального парку, що розташований на території Великоберезовицької громади.

Особливу увагу було наголошено на першочергових завданнях, які належить ще вирішити до кінця календарного року з метою забезпечення максимальної ефективності управління фінансовим потенціалом територіальної громади.

Кафедра ЕФ висловлює щиру вдячність партнерам за цікаве високопрофесійне заняття та сподівання на подальшу співпрацю з університетською спільнотою.