У період з 27 по 31 березня професорки кафедри економіки та фінансів Наталія Мариненко та Ірина Крамар реалізували викладацьку мобільність у рамках Erasmus+ Programme Staff Mobility for Teaching у Вроцлавському економічному університеті (м. Вроцлав, Польща).

Під час проходження стажування проф. Наталія Мариненко і проф. Ірина Крамар провели лекції, ознайомилися із матеріально-технічною базою закладу, обговорили можливості розширення та поглиблення співпраці між університетами.

Науковиці також зустрілися із студенткою групи ПП-31 Вікторією Корнійчук, яка у весняному семестрі 2022-2023 н.р. навчається у Вроцлавському економічному університеті за програмою академічної мобільності студентів Еразмус+.

Практика викладання у закладі вищої освіти за кордоном, отриманий досвід під час перебування в університеті-партнері, ряд зустрічей, проведених під час перебування у Вроцлавському економічному університеті й нові домовленості на подальшу співпрацю, дали змогу удосконалити рівень викладання, розширили горизонти можливостей для проведення наукових досліджень та сприяли інтернаціоналізації університету.

Дякуємо Вроцлавському економічному університету за надану можливість і всебічну підтримку!