УРА! Це насправді відбулось! Усі зусилля, весь витрачений час, напруга, постійні зідзвони з керівником, консультації, доопрацювання, рецензії, презентації, копії, додатки і багато інших важливих і потрібних речей у роботі над магістерською - ВЖЕ ПОЗАДУ!

І нарешті захист кваліфікаційної магістерської роботи! Ти вже знаєш усе: пам'ятаєш з якої фрази починати свій виступ, на котрій сторінці важливі розрахунки, які пропозиції найкраще розкриють обрану тему. Пам'ятаєш усі слайди і який важливий зміст вони несуть. Ти вже кілька разів перечитував свою доповідь, ти в оточенні викладачів, одногрупників. Відчуваєш підтримку свого керівника та... все рівно хвилюєшся.

Адже це важливий момент у твоєму житті. Ти станеш магістром. Ти прагнув цього при вступі, йшов до своєї мети під час навчання. І - нарешті це відбулося!

І ми щиро вітаємо усіх вас, наші дорогі магістри - фінансисти та підприємці - з цією важливою подією! Ви всі прекрасні! Кожен з вас - індивідуальність. Кожна робота - як вияв вашої сутності. Не все було простим та легким, погоджуєтесь? Не все вдавалось відразу. Не все відбувалось швидко. Не завжди були порозуміння. Та ви наполегливо йшли до своєї мети!

І ми горді вами! Радіємо вашій перемозі! Вітаємо вас з отриманою кваліфікацією магістра! Ви опора нашої країни, наше майбутнє та наша гордість!