Кожен майбутній фахівець прагне зрозуміти практичну користь від набуття нових знань. Для тих, хто готується працювати в бізнес-середовищі важливо не лише знати, що виробнича діяльність є складовою підприємницької діяльності, а й розбиратися в особливостях процесу організації виробництва.

Саме про це йшла мова на практико орієнтованому занятті гр. ПП-31 з навчальної дисципліни «Організація виробництва» (керівник курсу: д.е.н., проф. Olena Panukhnyk ), яке було проведене на базі ТОВ «Ремпобуттехніка».

Директорка Ольга КОЛОС не лише цікаво розповіла про діяльність підприємства в умовах воєнного стану, а й провела екскурсію цехами товариства, що дозволило здобувачам вищої освіти переконатися, що організацію виробництва варто розглядати як безперервну творчу роботу з пошуку шляхів підвищення ефективності виробничого процесу на підприємстві.

Дякуємо партнеру кафедри ЕФ Ользі КОЛОС за цікаво та з користю проведений час і ті практичні знання, які змогли отримати студенти за час перебування на підприємстві.