Натхненно та вмотивавано…Саме так почувались сьогодні студенти освітніх програм Факультет економіки та менеджменту ТНТУ, слухаючи цікаві історії успіху та практичні поради потужних спікерів на «Ярмарку вакансій».

Руслан САВЧИШИН – успішний інвестор, менеджер, бізнесмен, засновник групи компаній MagneticOne – розповів про те, як стати справжнім новатором, не боятись змін, вірити у себе й оточувати себе цікавими та креативними особистостями.

Тарас КУТКО – управляючий партнер та генеральний директор Компанії DELTA FOOD поділився досвідом зростання від звичайного виконавця до партнера та очільника потужної компанії, розповів про релокацію підприємства, нові можливості та ризики діяльності.

Олександр СОХАЦЬКИЙ – фінансовий радник, менеджер страхової компанії TASLIFE, розповів про важливість здобуття фінансової грамотності, необхідність накопичення власного капіталу та особливості формування «фінансової подушки безпеки».

Ольга ТАБАТАДЗЕ – керівник роздрібного бізнесу АТ «Райфайзен Банк» - розповіла про те, що основним капіталом є люди. Вона акцентувала увагу на важливості саморозвитку і самовдосконалення у процесі професійної діяльності.

Олексій ДЕРЕЙЧУК – фінансовий директор групи компаній «Кератерм» -розповів власну історію успіху, поділився досвідом ефективної співпраці з колегами і наголосив на важливості побудови «міцного фундаменту знань» для успішного бізнесу.

Вікторія РОМАНОВА – старший аудитор консалтингової компанії ТОВ БЕЙКЕР ТІЛЛІ УКРАЇНА – розповіла про перспективи розвитку молодих людей в організації, особливості побудови кар’єри та вимоги до майбутніх працівників.

Оксана КОЗАК – психологиня відділу проєктної роботи ТБФ «Карітас», координаторка напряму ПСП БФ «Посмішка UA», асистент кафедри психології ТНТУ – провела цікавий тренінг для присутніх викладачів, студентів та гостей і налаштувала аудиторію на хвилю позитивних змін.

Модератором та натхненницею «Ярмарку вакансій» виступила декан Факультет економіки та менеджменту ТНТУ Галина Ціх. Щиро сподіваємось, що наші студенти зможуть трансформувати той згусток безцінного досвіду, який вони сьогодні отримали, у сходинки саморозвитку при сходженні до нових вершин.