27 вересня відзначають Всесвітній день туризму та День туризму в Україні. Напередодні свята Міський голова Тернополя Сергій Надал привітав працівників туристичної індустрії міста, а також науковців, які здійснюють вагомий внесок у розвиток галузі та сприяють формуванню позитивного іміджу  територіальної громади міста.

Від ТНТУ в стінах Міської ради отримали подяки та цінні подарунки к.е.н., доцент, доцент кафедри економіки та фінансів Маркович І., к.е.н., доцент, доцент кафедри економіки та фінансів Винник Т. і студент групи СБ-21 ФІС Тригубець Мирослав, які організували та провели IІІ Міжнародний студентський науковий форум «Креативна економіка очима молоді» «Весна 2020: перезавантаження» (02.04.2020 р.) – перший потужний  міжнародний on-line захід в стінах університету в умовах пандемії COVID-19.

Проведений кафедрою економіки та фінансів Міжнародний студентський науковий форум став платформою, на якій відбувся обмін думками та ідеями між студентством Тернополя та спікерами з різних куточків світу (Франція, Великобританія, США) щодо можливостей, які з’являються в України під час глибоких змін.